Manchester United-stjerne Bruno Fernandes er blevet sammenlignet med Wayne Rooney og Eric Cantona.

LÆS OGSÅ: Fernandes sender skjult stikpille til holdkammerater

Det er dommen fra Phil Neville, der også fastslog, at midtbanespillerens indflydelse kunne være bedre, som følge af det faktum, at han er en del af et dårligere hold.

Fernandes var endnu en gang i forn form for De Røde Djævle lørdag. Her spillede de mod Everton i en kamp, der var kritisik for træneren. Ole Gunnar Solskjær var nemlig under stort pres efter nederlag til både Arsenal og Istanbul Basaksehir.

Og da Everton bragte sig selv foran i første havleg, ville det være forståeligt, hvis Solskjær mest af alt ønskede at forlade Goodison Park tidligt.

Men hans hold svarede dog glimrende igen, om end det hovedsageligt var Fernandes, da han to gange scorede for United. Edinson Cavani sendte også en bold i nettet, for at sikre dem sejren.

Fernandes tog kampen ved nakken

Det var især Fernandes, der leverede i opgøret mod Everton, og trak sit hold tilbage i kampen. Den portugisiske spiller har været en vigtig faktor for Uniteds succes i dette år, efter han tilsluttede sig klubben i januar.

Hans gode form og engagement har smittet, og han har leveret fem mål og tre oplæg i syv Premier League-kampe i denne sæson. Derfor havde Neville naturligvis også gode ord at sige om den tidligere Sporting Lissabon-stjerne:

“Speciel spiller,” sagde han til Premier League Productions. “Siden han tilsluttede sig klubben, tror jeg ikke, at han har haft et ‘dip’ endnu.”

“Du tænkte efter de første indledende mål, oplæg og indflydelse, som han lavede: ‘Hvornår kommer den dip? Kan han gøre det i anden sæson?’. Han gør det enndu bedre.”

“Når han taler, taler han som en Manchester United-spiller. Han taler om en Manchester United-kaptajn, og han lader som en leder, og som en, der ønsker at vinde. Jeg mener, at han er en speciel spiller.”

“Du har set mange spillere, der er kommet til Manchester United i løbet af de seneste 10 til 15 år, men jeg tror ingen af dem har haft så stor indflydelse på så kort tid, som ham.”

“Måske Rooney, måske Cantona. Det er den type navne, som jeg mener han har haft lignende indflydelse som.”

LÆS OGSÅ: Harry Maguire: Der var ikke noget

“Hans statistik, hans mål, hans oplæg, hans præstationer. Rooney kom ind og scorede et hattrick i sin første kamp, mens Cantona kom ind, satte sin krav op, og sagde: ‘Jeg er en Manchester Unoted-spiller’.”

“Det er den type på indflydelse, han har haft, og endda på et hold, der sandsynligvis ikke er lige så godt som de hold, som Rooney og Cantona spillede på.”