Det endte med endnu et nederlag til Jürgen Klopp og Co., da man tørnede sammen med Manchester City og Pep Guardiola. Det endte med et nederlag på hele 1-4, hvilket betyder, at Liverpool nu har hele ti point op til Manchester-klubben.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det endte med at blive Alisson som den helt store skurk i nederlaget til Guardiolas tropper, men spørger man Gary Neville, er der endnu en spiller, man bør fremhæve, når man snakker dårlige præstationer, nemlig Mohamed Salah.

“Mohamed Salah. Hvor mange mister han ikke bolden til modstanderne, når han forsøger at drible forbi? Det er frustrerende. Man kan se, at holdkammeraterne også er frustrerede over det. Det gælder Mané og Firmino,” siger Gary Neville til Sky Sports og fortsætter:

“Man ser ikke længere de direkte afleveringer fra Liverpool. De tager ingen chancer. De løber ikke nok for hinanden, og dermed får de heller ikke marginalerne,” kommer det fra Manchester United-legenden.

LÆS OGSÅ: Forbereder sig på Agüero-exit: Vil have tidligere Liverpool- og United-spiller

Mohamed Salah er ellers – i hvert fald i manges øjne – Liverpools helt store stjerne, som i flere sæsoner har scoret mål på samlebånd. Det er dog ikke længere den samme Salah, man ser, hvilket Liverpool-fansene finder bekymrende.