Gary Neville mener ikke, at det havde været en fiasko for Liverpool, hvis de ikke havde vundet over Tottenham. Klubben er velsignet af den type af held, som Manchester United har været kendt for, mener han.

Liverpool så ellers ud til at måtte gå fra banen med en uafgjort i hjemmekampen mod Tottenham i søndags. Stillingen var 1-1, indtil Tony Alderweireld scorede i eget net på forarbejde af Mohamed Salah i det 90. minut. Og så gik manager Jürgen Klopp amok i jubel sammen med de rødes fans på lægterne.

Den tidligere Manchester United-anfører og nuværende fodboldkommentator, Gary Neville, overværede kampen og var imponeret over at se forløsningen på Anfield i de døende minutter af opgøret.

”Hvis de tabte, havde det været en stor skuffelse. Det havde ikke været slut, men stadig skuffende. Publikum gik amok, og det var et fantastisk sted at være for dem. Jeg tror ikke, at City vinder resten af deres kampe, men hvis Liverpool havde tabt, havde man talt om en nedsmeltning. Så det var en kæmpe sejr for dem,” siger Gary Neville til SkySports.

Liverpools backs Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold fik skabt en masse åbninger i spillet i første halvleg, men efter pausen fik Tottenham lukket godt af for hjemmeholdet og samtidig spillet sig til mange chancer, påpeger Neville. Så Londonklubben kan tillade sig at være skuffet. Liverpool blev ramt af en form for held, som Manchester United også havde i de gode år.

”Vi plejede at have en sætning i United som lød: Noget skete bare. Man kan ikke forklare det. Hvis man kan score det afgørende mål i kampe, hvor modstanderholdet ellers er mest farlige, så står du med den der særlige fornemmelse. Liverpool har ikke været imponerede på dette seneste, men de har fået resultater og er i en god position.”