Det er ikke nogen hemmelighed, at Jesse Lingard ikke fik meget spilletid under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Det var nemlig som følge af dette, at han besluttede sig for at skifte til West Ham i januar.

LÆS OGSÅ: David Moyes: Åben overfor salg af Manchester United-transfermål

Efter at være blevet lejet ud til den London-baserede klub, har han for alvor genoplivet sin karriere. Det er selvfølgelig noget, der har sat gang i spekulationerne om hans fremtid.

Blandt andet leverede Jesse Lingard både et mål og et oplæg i 3-2-sejren over Wolverhampton. Generelt har han siden januar leveret fremragende præstationer for The Hammers. Og ifølge Gary Neville er det noget, der potentielt kan ende med at få Ole Gunnar Solskjær på andre tanker.

“Han er virkelig god med og uden bold. Hvis han spillede på et hold i ren verdensklasse, som Ji-Sung Park gjorde for 10 år siden med Ronaldo og Rooney, så folk sige, at han passede perfekt til truppen, men han har ikke spillet på et godt Manchester-hold. Derfor har han fået kritik,” lød det fra Gary Neville, da han udtalte sig til Sky Sports.

“United har sendt ham til West Ham for at give ham et boost, og måske for at gøre prisen bedre, men måske tænker de nu: ‘Vi tager ham måske tilbage. Han kan muligvis hjælpe os’,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: West Ham kigger på alternativer til Jesse Lingard

Ifølge Transfermarkt er det i denne sæson blevet til seks mål og fire oplæg i 11 kampe for Jesse Lingard.