Forud for sæsonens start var det Lierpool og Manchester City, der var favoritter til at løbe med titlen i årets Premier League-sæson. Der er dog ingen af de to klubber, der topper ligaen efter den 8. spillerunde.

LÆS OGSÅ: Kommende transfervindue: Solskjær har særligt én spiller i kikkerten

Det er derimod Leicester, der er at finde i spidsen med 18 point. De er dog tæt forfulgt af både Tottenham og Liverpool, der hver især har 17 point.

Ifølge Gary Neville er det stadig Liverpool, der anses som værende favoritter til at løbe med titlen. Han lægger dog ikke skjul på, at det ville være en enestående historie, hvis det lykkes for Mourinho at vinde med Tottenham.

“Jeg sagde for nogle uger siden, at Tottenham ikke ville vinde ligaen, og det tror jeg stadig ikke, men jeg er enig med Carragher, at det ville være en enestående historie at se Jose Mourinho vinde Premier League med Tottenham,” fortalte Gary Neville i sin egne podcast ‘The Gary Neville Podcast’.

Dette fulgte han op ved at snakke om, at det ikke ville gå i jord hos fans af klubber som Manchester United, Chelsea og Arsenal:

LÆS OGSÅ: PSG-chef: Vi har råd til Cristiano Ronaldo

“Det ville være alarmerende for fansfraktionerne hos Manchester United, Chelsea og Arsenal. Det ville være en fantastisk historier, fordi Tottenham ikke vinder mesterskaber,” rundede Gary Neville af.