Søndag aften blev Manchester United sendt ud af den engelske FA Cup, da de led et 3-1-nederlag til Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet.

LÆS OGSÅ: Tidligere assistent sammenligner Solskjær med Ferguson

Inden kampen var spillet færdig, blev der trukket lod til semifinalerne blandt de tilbageværende hold. Her blev det bekræftet, at vinderen af opgøret mellem Manchester United og Leicester skulle møde Southampton i semifinalen i FA Cup.

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville var FA Cup’en en oplagt mulighed for at vinde et trofæ for De Røde Djævle – og for Ole Gunnar Solskjær. Af denne grund blev han også overrasket over at se, at både Bruno Fernandes og Luke Shaw sad på bænken, da kampen blev fløjtet i gang.

“Jeg blev overrasket over rotationen. Det her var en ægte chance for at vinde et trofæ. Den gruppe af spillere har virkelig brug for at vinde et trofæ under Solskjær,” udtalte den tidligere Manchester United-spiller til Sky Sports efter kampen.

Herefter fremhævede han, at de nu kun har Europa League tilbage, hvis de skal vinde et trofæ i denne sæson. Det er en skam, mener han, for FA Cup’en havde nemlig været en ‘rigtig god mulighed for at vinde et trofæ’.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United er ‘villige til at lytte til bud’ på offensivspiller

“Nu har de kun Europa League tilbage. FA Cuppen havde været en rigtig god mulighed for at vinde et trofæ,” sagde Gary Neville.