I Premier League ville det ikke overraske nogen, hvis Manchester City løber med mesterskabet i denne sæson. Gary Neville vurderer også, at dette bliver udfaldet, og han mener ligeså, at top fire allerede er afgjort.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Han kan nemlig ikke se, at de andre hold kan komme til at ændre noget.

Manchester City har nemlig en meget komfortabel forspring på 14 point ned til Manchester United, som blot ligger ét point foran Leicester, samt seks point foran Chelsea på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Gary Neville har svært ved at se, at West Ham, Liverpool, Tottenham eller Everton vil være i stand til at ændre status quo og spille med om disse pladser.

“Man kan være lidt nervøse på Leicesters vegne, for de smed det væk i sidste sæson, og de har et svært slutprogram tilbage, men jeg tror, de klarer skærene i år. Jeg kan ikke se dem slutte under West Ham, og holdene under West Ham er så ustabile, at jeg har svært ved at se, hvem der skal kunne slutte med en stærk stime,” siger Neville til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

“Der er nogle hold, der er i stand til det, men jeg tror, Leicester holder ved, selvom jeg tror, Chelsea overhaler dem på tredjepladsen.”