Det tog ikke engang West Bromwich to minutter at score mod Manchester United i søndagens Premier League-opgør på The Hawthornes. Og efter kampen var det igen Victor Lindelöf, der var under luppen, for sin indblanding i målet.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Der er blevet diskuteret meget om, hvorvidt der var frispark på Lindelöf, men det ændrer dog ikke, at han – og hans rolle i midterforsvaret ved siden af Harry Maguire – altid er under luppen og bliver omtalt som Manchester Uniteds akilleshæl.

Hvis man skal tro medierne, så er der heller ingen tvivl om, at Manchester United ønsker at hente en ny midtstopper til klubben. Der har ligeså været mange bud på, hvem det kunne være herunder, Sergio Ramos, Varane, Ben White og Kounde.

Gary Neville mener i hvert fald, at de allerede har den perfekte midtstopper i truppen, men som bliver brugt på en anden position. Han mener nemlig ikke, at man skal købe en ny midtstopper for £50 millioner, men derimod bruge Scott McTominay sammen med Maguire.

“eg havde faktisk troede, at Scott McTominay allerede ville være blevet Harry Maguires makker i midterforsvaret. Han er hurtig, aggressiv, kommer hurtigt frem på banen, dominerer og kan aflevere godt for en forsvarer,” fortæller Neville til Webby and O’Neill, hvorefter han tilføjer.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

“Jeg ser ikke meget forskel på McTominay og så John Stones, Declan Rice eller Eric Dier. Der er mange ligheder.”