Newcastle United har besluttet at lægge sag an mod Premier League efter mislykkede ejerskifte i sommer. De er nemlig vrede over Premier Leagues afvisning af ejerskiftet, og er af den opfattelse, at ligaen har handlet upassende i situationen.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp: “Otte klubber kan vinde Premier League”

Et saudiarabisk konsortium var i dialog med Newcastle om et opkøb. De trak sig dog fra en milliardaftale i juni, hvilket især var forårsaget af, at Premier League begyndte at lave en nærmere undersøgelse. Det er dog en fast procedure med nye klubejere.

Konklusionen på dette var, at det saudiarabiske konsortium ikke kunne leve op til Premier Leagues krav om nye ejere.

Newcastle Consortium Supporters har givet udtryk for, at de ikke er tilfredse med, hvordan tingene er forløbet. Derfor har de skrevet til Premier League, og har stillet spørgsmålstegn ved deres undersøgelser i forhold til det mulige ejerskifte.

Her kunne Premier League bekræfte, at der allerede var en juridisk tvist i gang. Nu har klubben givet udtryk for, at de er vrede over, at det er kommet ud i offentligheden. De mener nemlig, at ligaen har brugt en fortrolighedsklausul, da de har lækket indholdet af et brev om overdragelsesprocessen til supportergruppen.

LÆS OGSÅ: Ancelotti har afvist jagt på Real Madrid-profil

I denne forbindelse har Newcastle oplyst, at de ikke ønsker at kommentere indholdet af sagen, men at man i stedet har valgt at lægge sag an mod Premier League. Over for BBC har klubben ikke ønsket at kommentere på sagen.