Neymar har sandsynligt fortsat en del år tilbage af sin aktive fodboldkarriere. Til trods for dette, har den 29-årige brasilianer dog allerede planer for, hvad han vil lave, når han lægger støvlerne på hylden.

LÆS OGSÅ: Kun få klubber har råd: Her er Haalands vilde lønkrav

I et interview med mediet CNEWS blev han spurgt om, hvorvidt det er sandt, at han har et ønske om at blive professionel pokerspiller, når han ikke længere spiller fodbold. Til dette spørgsmål svarede han:

“Det er sandt, det er sandt. Det er en af de ting, jeg elsker mest. Jeg kan rigtig godt lide det, og efter min fodboldkarriere tror jeg, at jeg vil kunne deltage i turneringer. Jeg tror, at jeg vil kunne rejse og deltage i turneringer, som jeg altid har ønsket at deltage i, men som jeg ikke har haft muligheden for, på grund af min karriere,” sagde han.

“Så det er en af de ting, jeg ønsker at gøre, når min fodboldkarriere er forbi. At rejse til denne slags turneringer. Blandt de forskellige ligheder mellem poker og fodbold, så vil jeg sige, at fokus er en af dem. Måden, som du læser modstanderen og spillet på, er meget vigtig,” fortsatte han.

Herefter kom han ind på, at det i fodbold er vigtigt at kunne læse spillet og modstanderen, så du ved, hvor du skal angribe. Han mener, at det er det samme i poker. Her er du nødt til at læse spillet og modstanderen, så du ved, hvornår du skal angribe, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain satser hele butikken: Vil lokke Mbappé med vanvittig løn

Faktisk er Neymar så glad for poker, at han har kaldt sin hund for ‘Poker’. I PSG spiller han også meget poker med holdkammeraterne Keylor Navas og Leandro Paredes.