Paris Saint-Germain formåede at sende Bayern München ud af Champions League. Det var noget nær sensationelt, at man kunne besejre sidste års vindere af turneringen, men der var også meget at tale om efter dommeren havde fløjtet kampen af.

LÆS OGSÅ: Barca-talent er udtaget til rundens hold i La Liga

Det var nemlig efter kampen, at Neymar antydede, at han kommer til at forlænge med Paris Saint-Germain.

Brasilianeren har kontraktudløb med Paris Saint-Germain i 2022, men han siger nu, at man sådan set har alle detaljer på plads, hvorfor der ikke burde være noget, der kan holde ham fra at fortsætte i Paris Saint-Germain.

“Det (forlængelsen med PSG, red.) er ikke længere et problem. Jeg føler mig selvfølgelig meget komfortabel og hjemme her i PSG. Jeg er gladere, end jeg har været før,” siger Neymar til ESPN Brazil.

Neymar viste forrygende takter i gårsdagens opgør, hvor han viste, hvad han er bygget af. Han har været i Paris Saint-Germain siden 2017, og det er ikke overraskende, at den 29-årige offensivspiller er elsket af såvel klubbens fans som ledelse.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne vil byde Kylian Mbappé velkommen

Det vides dog endnu ikke, om man kommer til at holde på Kylian Mbappé, da han bliver rygtet til Real Madrid. Leonardo, Paris Saint-Germains sportsdirektør, har dog været ude at sige, at der kommer til at blive investeret stort i klubben, hvorfor han håber, at man vil kunne holde på dem begge to.