Paris Saint-Germain var naturligvis de klare favoritter, da de tørnede sammen med Lorient. Det var nemlig top mod bund i Ligue 1, men Paris Saint-Germain-spillerne løb alligevel ind i et pinligt nederlag mod bundproppen.

LÆS OGSÅ: Krigen raser videre: Neymar revser arvefjende på Twitter

Neymar formåede at sende to straffesparksscoringer i udekampen, men det var ikke nok. Mauricio Pochettino, der har taget over som cheftræner efter fyringen af Thomas Tüchel, fik dermed sit første nederlag ved roret.

Hvad værre er, at Paris Saint-Germain stillede op med en stjernespækket offensiv, der bestod af Neymar, Kylian Mbappé, Angel Di Maria og Mauro Icardi, men det var alligevel ikke nok, og de måtte derfor se sig besejrede af det nedrykningstruede Lorient.

Lorient-spillerne valgte sågar at fejre sejrsmålet ved at kopiere ‘meditations’-jubelscenen, som man kender fra Erling Haaland, og som også Neymar kopierede i sidste sæson, da han og Paris Saint-Germain sendte Dortmund ud af Champions League.

De valgte efter kampen at dele et billede af jubelscenen på deres Twitter-profil, og Dortmund var hurtige til at retweete billedet, hvortil de skrev: “What goes around, comes around”.

Det har fået Neymar til tasterne, dog blot for et kort svar.

“I husker det,” lød det kortfattet fra Neymar.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”