Lige siden Neymar skiftede FC Barcelona ud med PSG i 2017 har FC Barcelona forsøgt at hente brasilianeren tilbage. Indtil nu har de dog ikke haft succes med det. Nu ser det dog ud til, at den brasilianske angriber er endegyldigt tabt for den catalanske storklub, da han eftersigende forlænger med PSG.

LÆS OGSÅ: “Ikke engang som trøjeansvarlig”: Spiller langer ud efter Koeman

Flere franske medier samt catalanske Sport melder, at Neymar angiveligt har indset, at en retur til FC Barcelona ikke er muligt i øjeblikket, da deres økonomiske situation ganske enkelt umuliggør det. Coronaviruspandemien har nemlig taget hårdt på klubbens økonomi.

Det skulle angiveligt have fået Neymar til at kaste sin fulde kærlighed over PSG. Han skulle eftersigende være klar til at forlænge sin kontrakt med klubben, der udløber i sommeren 2020. Diverse medier melder, at han allerede skulle have meddelte dette til sportsdirektøren i Paris Saint-Germain.

I øjeblikket har PSG dog fokus på at sikre en kontraktforlængelse med Mbappé, hvis kontrakt udløber samme år som Neymars. Mbappé er angiveligt fristet af et skifte til Real Madrid, hvorfor han for tiden er PSG’s førsteprioritet. Herefter er det Neymars tur.

LÆS OGSÅ: Rakitic om Messi: Han kan gøre forskellen

PSG er dog nødt til at handle hurtigt, hvis de skal forlænge med Neymar. Som det ser ud nu, er han nemlig i sin ret til frit at forhandle med andre klubber om et klubskifte fra januar 2022. Derfor tyder meget også på, at Neymar er endegyldigt tabt for FC Barcelona.