Tirsdag blev Bayern München sendt ud af Champions League af Paris Saint-Germain. Efter deres samlede sejr i kvartfinalen, kom Neymar med en lille stikpille til tyskernes Joshua Kimmich.

LÆS OGSÅ: Neymar antyder ny aftale: “Jeg føler mig hjemme”

Efter slutfløjtede jublede Neymar og Leandro Paredes nemlig lige foran Bayern München-profilen. Det gjorde de angiveligt, da han inden kampen havde slået fast, at den tyske storklub naturligvis ville gå videre, da de har det bedste hold.

Efterfølgende har Neymar dog afvist, at han jublede med den hensigt at provokere Kimmich, selvom det bestemt lignede, at det var dét, der var formået.

“Det var sjovt, for jeg jublede faktisk ikke for at lave sjov med ham. Det handlede mere om Leo (Paredes, red.), og jeg endte med at juble med ham. Det var skæbnen, der gjorde, at jeg stod lige foran Kimmich. Han havde sagt, at deres hold var bedre, og at de ville vinde. Han var sikker på, at de ville komme i semifinalen. Du kan have al den boldbesiddelse, du ønsker. Du kan synge for en kvinde hele aftenen, men hvis der kommer en anden fyr og snupper hende fra dig på fem minutter, så er hun væk,” sagde han til TNT Sports Brasil.

LÆS OGSÅ: Atlético vil sælge flere spillere: United og Chelsea melder sig ind i kampen

Kimmich og Bayern endte med at vinde tirsdagens opgør, men som følge af reglen om udebanemål efter sidste uges 3-2-nederlag i München, tabte de samlet. Derfor er det PSG, der er videre til semifinalen.