Neymar har hintet et kryptisk samarbejde på sine sociale medier. Den 16. marts udkommer der nemlig en ny sæson af det populære spil Fortnite. Forud for dette har den brasilianske fodboldspiller delt en kryptisk video på sin Twitter-profil. Det skriver CLBold.

LÆS OGSÅ: Rygte: Premier League-klub har budt på Antoine Griezmann

Videoen, som også er blevet del af Epic Games på den officielle Twitter-profil for Fornite, har fået flere til at spekulere i, hvorvidt den nye sæson af Fortnite på en eller anden vis kommer til at få deltagelse af Neymar.

Som det plejer at gøre sig gældende forud for udgivelsen af nyt indhold til Fortnite, er der flere brugere, der har forsøgt at finde ledetråde for at afsløre, hvad der kommer til at ske. En Twitter-bruger ved navn @Hypex, har ifølge det spanske medie AS lagt mærke til, at Fortnites officielle brasilianske Twitter-konto har ændret sit profilbillede til en frisure, der minder en del om Neymars gamle mohawk.

Senere samme dag har den samme profil også delt en trailer til den kommende Fortnite-sæson, hvori der var flere hentydninger til en deltagelse fra Neymar. Blandt andet en trøje med nummer 10 samt Brazuca-bolden, der var den officielle bold ved VM i 2014, som blev afholdt i 2014.

LÆS OGSÅ: Tidl. Juve-præsident: “Det var en kæmpe fejl at hente Ronaldo”

Det er dog endnu ikke kommet frem, hvordan Neymar kommer til at medvirke i den nye sæson af Fortnite. Ud fra de detaljer, der er blevet lækket hidtil, kommer der tilsyneladende både en fodbold en trøje med i spillet. Det betyder dog ikke, at det er et decideret Neymar-samarbejde, da det også kan være relateret til Brasiliens landshold.