Neymars nuværende kontrakt med franske Paris Saint-Germain udløber i 2022. Nu er der dog forlyder om, at den brasilianske stjerne er tæt på at underskrive en forlængelse med hovedstadsklubben. Det vil derfor medføre, at han bliver i det franske efter 2022.

LÆS OGSÅ: Messi tangerer endnu en vanvittig rekord

Det er den italienske transferekspert Fabrizio Romano, der rapporterer, at den 29-årige Neymar er tæt på at forlænge sin aftale med PSG. Han meddeler desuden, at han vil forlænge sin kontrakt frem til 2026.

“Neymar er meget tæt på at underskrive en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, der løber frem til juni 2026. De sidste detaljer kommer snart på plads. Der vil blive inkluderet en ‘kæmpe bonus’, hvis PSG vinder Champions League i løbet af de næste år,” lyder det fra Fabrizio Romano.

Når hans kontrakt udløber i 2026, vil han være fyldt 34 år. Kun tiden vil vise, hvad han beslutter sig for at gøre med sin karriere derefter.

LÆS OGSÅ: Ronaldo bliver mobbet efter ny trøje: “Messi viser det på banen”

Der meldes dog ikke noget om, hvorvidt han også står til at få en lønforhøjelse. På nuværende tidspunkt tjener han et godt stykke over 200 millioner kroner om året, men det vides ikke, om dette beløb vil blive forhøjet. Det eneste, der er blevet rapporteret er, at han står til at få en stor bonus, hvis PSG vinder Champions League i nærmeste fremtid.