Neymar havde efter Real Madrid-opgøret rosende ord til sin holdkammerat i Paris Saint-Germain, Marco Verratti.

Kylian Mbappé stjal overskrifterne, da Paris Saint-Germain vandt over Real Madrid i Champions League, men midtbanespiller Marco Verratti var også suveræn.

LÆS OGSÅ: Har rystet Barca og Man City: Real Madrid har givet ‘endeligt tilbud’ til Haaland

Den italienske spiller gennemførte 94 ud af 102 afleveringer, hvilket er en succesrate på 92%. Han rørte bolden 123 gange i alt, og gennemførte seks nøgleafleveringer. Ligeledes genvandt han også ni bolde.

L’Equipe gav Marco Verratti samme karakter som Kylian Mbappé og Real Madrid-målmand Thibaut Courtois, da alle tre spillere fik en karakter på 8 ud af 10.

Efter kampen fik Veratti også ros af Neymar, som sammenlignede ham med Xavi Hernandez og Andres Iniesta, som han tidligere har spillet sammen med i Barcelona.

“Jeg vidste, at han var en fantastisk spiller, men jeg var ikke klar over, at han var helt så spektakulær,” lød det fra Neymar ifølge Mundo Deportivo.

“Han er et geni. En af de bedste midtbanespillere, jeg har spillet sammen med, sammen med Xavi og Iniesta.”

Marco Verratti blev hentet til Paris Saint-Germain fra Pescara tilbage i 2012. Siden da har den 29-årige midtbanespiller haft stor succes i den franske klub.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil forene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo

Han har været med til at vinde syv Ligue 1-titler og seks Coupe de France-titler. Han har også spillet 48 landskampe for det italienske landshold, som han var med til at vinde EM med.