Ifølge Sport, så hverken ønsker, eller har Barcelona midlerne, der kan sende Neymar tilbage til klubben, når sommerens transfervindue åbner. Hvis Barcelona skal have Neymar på holdkortet, når transfervinduet lukker, så skal det være grundet en byttehandel, hvor enten Griezmann eller Dembélé indgår.

LÆS OGSÅ: Abramovich vil lokke United-emne til Chelsea

Hvis ikke Paris Saint-Germain ønsker én af de ovennævnte spillere, så må Neymar vente lidt endnu. Han må dermed spille endnu et år i Paris Saint-Germain, da hans kontrakt udløber til 2022, hvorfor han her vil kunne skifte på en fri trasnfer.

Det vides ikke, om Paris Saint-Germain skulle have interesse for hverken Griezmann eller Dembélé, men dette kan næsten også være ligemeget, da Barcelona ikke skulle tænke på at hente Neymar tilbage til sommer, da man allerede skulle have lagt andre planer.

Joan Laporta har nemlig andre spillere, han hellere vil have til klubben. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Erling Haaland skulle stå øverst på ønskelisten i Barcelona, og hvis ikke det er en mulighed, så har man også set sig varme på Harry Kane og Lautaro Martinez.

LÆS OGSÅ: Manchester City forlænger med verdensstjerne

Det ser dermed ikke ud til, at Neymar indgår i Barcelonas planer.