Nicolai Jørgensen har været Feyenoord-spiller siden sommeren 2016. Nu kan den tidligere danske landsholdsspiller dog være på vej videre i sin karriere.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil stjæle 16-årigt stortalent for næsen af Manchester United

Der er op til flere hollandske medier, der har skrevet om, at der er interesse for Nicolai Jørgensen i fra tyrkiske Galatasaray. Ikke nok med det, så er Trabzonspor også blevet nævnt som en mulig køber. Dog kræver det også, at Feyenoord er klar til at sige farvel til danskeren.

Søndag var den 30-årige angriber at finde i startopstillingen for Feyenoord. Som tak for dette, kvitterede han med en scoring. Efter kampen blev han af ESPN spurgt, hvad han har at sige til rygterne om, at han skulle være på vej videre fra den hollandske klub.

“Jeg fokuserer ikke rigtig for meget på sådanne ting. Du kan også se på banen, at jeg er 100 procent her. Hvad sker der? Jeg ved det ikke. Vi får se,” lød det fra den danske angriber.

Hertil indikerede danskeren også, at han potentielt bedst kan hjælpe klubben ved at lade sig sælge. Det forlyder nemlig, at klubbens økonomi ikke er den bedste.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil have Dembélé: Venter på hans beslutning

“Det handler ikke altid om, hvad man selv vil. Der er andre ting, der spiller ind i fodbold. Hvis jeg kan hjælpe klubben… Jeg har været her i næsten fem år nu. Jeg elsker klubben og byen. Dette er virkelig mit andet hjem. Vi må vente og se. Jeg kender ikke detaljerne, så jeg kan ikke sige noget,” kom det også fra Nicolai Jørgensen.