I en intens og dramatisk tredje runde af FA Cup’en stod Brentford og Wolverhampton over for hinanden på Gtech Community Stadium.

Kampen, der endte 1-1, efterlod mange spørgsmål og frustrationer, især fra Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank.

Kampens uafgjorte resultat betyder, at de to hold skal mødes igen i en omkamp, en beslutning der har vakt Thomas Franks irritation. “Det er på alle måder det værste udfald. Jeg forstår ikke, hvorfor vi har omkampe. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor ingen i fodboldverdenen har ændret det. De bliver nødt til at tage nogle klogere beslutninger,” udtalte han ifølge Sky Sports efter kampen.

Frank var også kritisk over for sit eget hold, hvor fem danske spillere startede på banen. “Vi kan kun bebrejde os selv i dag. Der var mangel på kvalitet over hele banen. Man kan ikke altid ramme en toppræstation. Nogle gange er det ikke nemt at spille 11 mod 10. Wolves leverede ikke et mirakel, men kredit til dem,” sagde Frank. Han udtrykte særlig skuffelse over, at holdet ikke formåede at udnytte deres 1-0-føring til en sejr.

Kampens forløb var præget af dramatik. Wolverhamptons Joao Gomes blev udvist efter blot ni minutters spil. Kort før pausen bragte Neal Maupay Brentford foran, men Tommy Doyle udlignede for Wolverhampton midtvejs i anden halvleg.

De danske spillere Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Mads Roerslev, Mikkel Damsgaard, Mathias Jensen og Christian Nørgaard var alle i startopstillingen for Brentford. Desværre måtte Nørgaard udgå tidligt i første halvleg på grund af en skade.