Det er ikke ofte, man hører, at Danmarks 3F Superliga er i centrum i noget, der kan ende med at blive en stor handel. Derfor, hvis man følger bare det mindste med i Superliga-fodoold, så har man uden tvivl hørt om Kamaldeen Sulemana, som til daglig gør sig til i FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Det startede såmænd med, at Ajax meldte interesse, hvorefter Manchester United meldte sig ind i kampen, hvilket blev oplyst af flere medier. Der skulle dog ikke gå lang tid, før Kamaldeen selv bekræftede interessen, hvorfor man venter i spændning på en opdatering fra en af parterne.

Kamaldeen Sulemana udtalte sig i hvert fald til Eurosport, at interessen fra United er reel, da de altså har henvendt sig til hans agent. Det blev ligeså bekræftet af B.T., som er blandt de førende, når det kommer til Superliga-nyheder, som valgte at gå så langt som at snakke med Uniteds danske scout, Tommy Møller Nielsen, der ikke lægger skjul på, at han ofte har været at finde på Right to Dream Park for at se nærmede på Kamaldeen.

Han fortalte dog også, at han ikke kan bringe en garanti for, at De Røde Djævle kommer til at afgive et bud. Det var dog mindst lige så vigtigt at få bekræftet interessen, hvilket man altså kunne bekræfte, da Møller Nielsen sagde, at Kamaldeen er “den klart mest spændende spiller i Skandinavien”.

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Jan Laursen har derimod snakket med bold.dk om den nuværende situation:

“Der er mange, der følger ham, og det er ikke alle, der gerne ville, som kunne være her på grund af forskellige restriktioner. Nogle af de helt tunge følger ham selvfølgelig tæt,” kommer det fra Jan Laursen.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

“Det har stået i aviserne, og det er en af de klubber, der også er her ind imellem. Det er nok én af de klubber, der også følger ham rimelig tæt,” siger han.