I Southampton har manager Ralph Hasenhüttl ikke lagt skjul på, at man er meget interesseret i at hente den 20-årige Brandon Williams til klubben, eftersom han talte om ham så sent som sidste måned.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

“Han er en meget interessant spiller og en god spiller.”

“Som Ole Gunnar Solskjær sagde, så regner han ikke med, at der er mange spillere, der forlader klubben, så vi kommer naturligvis til at kigge på andre.”

Southampton skulle dog fortsat være interesseret i at hente Williams til klubben, og det skulle de såmænd have tænkt sig at forsøge til sommer. Her kan de dog meget vel ende med at få konkurrence fra Norwich, som også skulle have United-talentet som en prioritet.

Begge klubber skulle nemlig se Williams som værende en spiller, der ikke koster det helt store, men som er pengene værd, mens de også skulle have overvejet muligheden for at hente ham på en lejeaftale.

Manchester United hentede som bekendt Alex Telles til Old Trafford, hvilket tilsyneladende har medført, at Luke Shaw spiller sin karrieres bedste fodbold, hvorfor det ikke er overraskende, at Williams ikke ville få muligheden i venstresiden.

Han blev derfor sendt over i højresiden, hvor Aaron Wan-Bissaka som bekendt har siddet tungt på pladsen.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Der kan argumenteres for, at den 20-årige Williams har brug for minutter i benene, hvis han skal udvikles, og hvis han bliver i United, vil dette umiddelbart ikke komme til at ske. Her vil det derfor ikke være helt dumt, hvis Solskjær tillod ham at forlade klubben på en lejeaftale.