Det er bestemt ikke gået, som hverken Eden Hazard eller Real Madrid havde håbet på, da den belgiske profil blev hentet til den spanske storklub i sommeren 2019. Dengang måtte Real Madrid overføre i omegnen af 745 millioner danske kroner til Chelsea for købet af Hazard.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller om Messi-skifte: “Jeg tror ikke på det”

Siden hans ankomst til Real Madrid har han været plaget af store skadesproblemer, som har holdt ham fra at opnå det samme niveau, som han i flere år viste, da han spillede for London-klubben.

Det er ikke blevet til mere end 35 kampe og fire mål, siden han ankom til Real Madrid. Ifølge Transfermarkt har han været nødt til at sidde over i intet mindre end 50 kampe som følge af sine mange skader, siden han skiftede til klubben.

På trods af, at han har været ramt af rigtig mange skader, som har ført en skuffende form med sig, formår den belgiske profil dog fortsat er optimistisk omkring sin fremtid. Han håber nemlig på at kunne fortsætte sin karriere i mange år endnu.

“Jeg håber, at jeg kan spille så længe som muligt, og jeg prøver altid at nyde at være på banen. Jeg er kun lige blevet 30 år, og så længe min krop har det godt, håber jeg at kunne spille i fem eller seks år endnu,” lød det fra Eden Hazard til mediet On The Front Foot ifølge BeIN Sports.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Manchester United vil hente den næste Bruno Fernandes

Eden Hazard sidder i øjeblikket også ude med en muskelskade, hvorfor han også kommer til at sidde ude det næste stykke tid.