Store dele af den spanske presse spekulerer i, at Sergio Agüero har besluttet at stoppe sin karriere.

For cirka tre uger siden måtte Sergio Agüero udgå i en kamp mod Alaves i La Liga, da han spillede mindre end 45 minutter.

LÆS OGSÅ: Sergio Agüero indstiller karrieren

Den argentinske angriber fik åndedrætsbesvær og følte et ubehag i brystet. Derfor måtte han udgå fra banen, og blev efterfølgende indlagt til hjerteundersøgelser.

Kort efter hans indlæggelse på hospitalet, blev det af Barcelona meddelt, at argentineren ville være ude i minimum tre måneder.

I de tre måneder er det planen, at den 33-årige angriber skal være under observation, så man kan klarlægge, hvad der konkrete førte til, at han følte smerter i brystet.

Nu har der dog været forlydender om, at den argentinske angriber skulle have besluttet sig for at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller med øjeblikkelig virkning.

Ikke nok med det, så er det endda også blevet meldt ud, at Sergio Agüero selv ville bekræfte, at han stoppede sin karriere på et pressemøde i den kommende uge.

Det er dog ikke tilfældet, lyder det nu fra Rafael Yuste, der er sportsdirektør i FC Barcelona. Derimod forventer man stadig, at han er tilbage om tre måneder, skriver SPORT.

“Jeg kan afvise, at der kommer nogen nyheder omkring det i denne uge. ‘Kun’ er i gang med en tre måneder lang observationsperiode. Han er ikke syg, men ramt af en anormalitet,” siger Rafael Yuste til SPORT.

LÆS OGSÅ: Barca-boss vil stjæle transfermål fra Real Madrid

Den argentinske angriber skrev i sommer kontrakt med FC Barcelona. Denne kontrakt løber frem til sommeren 2023.