Denne sæson har ikke været god for Ansu Fati, der har været hårdt plaget af skader.

Den unge Ansu Fati fik et tilbagefald på sin skade i baglåret i januar, da Barcelona tørnede sammen med Athletic Club i Copa del Rey.

LÆS OGSÅ: Juventus vil forlænge med Dybala: Én ting kan forhindre det

Efter tilbagefaldet stod Fati overfor en svær beslutning. Han skulle nemlig vælge mellem en operation eller konservativ behandling. Klubben anbefalede en operation, men han valgte sidstnævnte.

Det har betydet, at der blevet givet et estimat på, at han vil være ud i tre til fire måneder. Havde han i stedet valgt at gå under kniven, ville han sandsynligvis have været ude i omtrent seks måneder.

Nu har journalisten Javi Miguel givet en opdatering på hans genoptræning og vej tilbage til banen. Ifølge den anerkendte journalist tyder alt på, at han er tilbage på banen i april.

Det er dog meget sandsynligt, at Xavi og co. kommer til at tage den med ro, når han vender tilbage. Derfor forventes det ikke, at han får mere end få minutter på banen i starten.

LÆS OGSÅ: Koundé afviser Barcelona: Vil til denne klub

Den unge angriber har allerede været ude med skader i lange perioder flere gange, og Barcelona ønsker ikke, at det sker igen. Derfor vil de lade det tage den tid, det tager denne gang.