Bruno Fernandes har hidtil spillet 41 Premier League-kampe for Manchester United. I disse kampe har han i gennemsnit bidraget med et mål eller assist per kamp.

LÆS OGSÅ: United vil hente to Bundesliga-profiler fra samme klub

Det må siges at være en imponerende statistik, hvilket også har ført til, at den portugisiske stjerne flere gange er blevet kåret som månedens spiller i Premier League. Faktisk er han løbet med prisen hele fire gange.

På det seneste har han dog ikke leveret, som han plejer. Søndag står han over for en svær opgave, når de møder Manchester City, hvorfor mange Unites-fans sandsynligvis håber, at han kommer til at præstere på højeste niveau.

Bruno Fernandes har selv erkendt, at præstationerne i de seneste kampe ikke har været lige så gode, som de plejer at være. Dog påpeger han også, at statistikker ikke er alt, hvad det drejer sig om.

“Jeg er enig i, at jeg ikke har spillet godt i de sidste to kampe. Jeg behøver ikke se statistik for at vide om jeg har spillet godt eller ej,” siger han til Sky Sports, som svar på kritikken af, at han ikke har scoret eller assisteret i høj grad, når United har spillet mod Big Six-klubberne.

“Men sådan er fodbold. Fodbold foregår i øjeblikket. Nogle mennesker har sagt, at jeg spiller godt, og at jeg må gøre det bedre. Og jeg er enig, for vi kan altid gøre det bedre. Men det er OK for mig – jeg kan bære det pres på skuldrene,” siger han, inden han afslutter:

LÆS OGSÅ: Tidligere United-spiller med skarp kritik af Harry Maguire

“Jeg er sikker på, at jeg igen vil score, lægge op og præstere. Og det vil hjælpe mine holdkammerater til at vinde kampen.”