Antoine Griezmann er på det seneste havnet i modvind, efter en video er gået viralt. Det har nu fået alvorlige konsekvenser for den franske stjerne.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig peger på klub, han vil skifte til, hvis han forlader Barcelona

Det har nemlig medført, at den japanske virksomhed Konami har valgt at ophæve deres kontrakt med Antoine Griezmann. Det har virksomheden selv afsløret i en meddelelse, som de har udsendt på deres hjemmeside.

“Konami Digital Entertainment mener, ligesom sportens filosofi, at diskrimination af enhver art er uacceptabelt,” skriver de på deres hjemmeside.

“Tidligere har vi annonceret Antoine Griezmann som vores Yu-Gi-Oh!-ambassadør, men i lyset af de seneste begivenheder har vi besluttet at ophæve kontrakten.”

“Med hensyn til vores eFootball PES-franche vil vi anmode FC Barcelona som klubpartner om at forklare detaljerne i denne sag og dens fremtidige handlinger.”

Årsagen til, at Antoine Griezmann har fået ophævet sin kontrakt med den japanske virksomhed, er som følge af en viral video, der for et par dage siden begyndte at sprede sig på nettet.

I videoen kan man se Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé, der gør grin med personalet på et japansk hotel. Der er blevet fremsat flere racistiske bemærkninger, da der blev fremsat bemærkninger om deres sprog og deres ansigter.

LÆS OGSÅ: Barcelona i store problemer: Kan ikke registrere nytilkomne spillere

Senere er der fundet en anden video, der viser de to Barcelona-spillere gøre det samme under holdets preseason-tur til Japan i 2019. Her blev det endda inkluderet i en video på Barcelonas officielle YouTube-kanal.