Sidste år skabte Mino Raiola røre i medierne, da han udtalte, at Pogba ikke længere var tilfreds i Manchester United. I samme ombæring udtalte han også, at han mente, at det var på tide, at Pogba skulle skifte klub. Det var dog ikke blot i medierne, at det skabte røre, men også hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand vil have United-profil smidt på bænken

Efterfølgende har den franske stjerne dog formået at spille noget af det bedste fodbold, han nogensinde har gjort i sin tid i Manchester United. Af denne grund mener Mino Raiola da heller ikke, at han har gjort nogen fortræd med sine udtalelser i december sidste år.

“Jeg udtrykte bare en mening. Jeg ville ikke skabe et problem. Jeg tror ikke, at det destabiliserede nogen, for de ramte en fantastisk form og lå endda nummer et i ligaen i en periode,” lød det fra Mino Raiola over for BBC, hvilket han fulgte op med:

“Tror du, at store spillere som Paul Pogba eller Solskjær, der har vundet alt i deres liv, bliver destabiliserede af, hvad Mino Raiola siger? Kom nu, altså. Men jeg snakker ikke om det mere. Det gør livet lidt kedeligt, men sådan er det.”

LÆS OGSÅ: Abramovich vil hente Haaland: Så meget er han villig til at betale

Paul Pogbas nuværende kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2022.