Tidligere på året forlod Georginio Wijnaldum Liverpool til fordel for PSG. Nu forklarer han, at det var mangel på tro fra Liverpool, der førte til hans exit fra Anfield. Han fortæller, at de ‘ikke gav mig følelsen af at ville beholde mig’.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overvejer Lyon-talent som Benzema-afløser

Da Liverpool hentede hollænderen i Newcastle i sommeren 2016, betalte de 23 millioner pund for ham. Han formåede i sin tid i klubben at etablere sig som en af de mest indflydelsesrige medlemmer af Jürgen Klopps mandskab.

Hollænderen spillede en rolle i, at The Reds vandt deres sjette European Cup og deres første ligatitel i 30 år. Til trods for dette fik han ikke forlænge sin kontrakt efter 2020/21-sæsonen, og endte i stedet med at skifte til PSG på en fri transfer.

Nu har han endelig afsløret, hvad der fik ham til at forlade Anfield. Tilsyneladende havde han ikke lyst til at forlade Liverpool, men han følte sig presset til at skifte væk fra den engelske klub i sidste ende.

“Du følger din følelse. For flere måneder siden havde jeg udtrykt ønsket om at blive i Liverpool, men uden at gå i detaljer gav Liverpool mig ikke følelsen af at ville beholde mig,” sagde den 30-årige spiller til L’Equipe.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer 22-årig PL-forsvarer som Umtiti-afløser

“I disse tilfælde må man bevæge sig fremad,” lød det også fra den Wijnaldum til den franske avis.