Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona er meget ivrige efter at hente Robert Lewandowski til klubben. Og nu har Bayern München endelig prissat ham.

Den catalanske storklub har afgivet et officielt bud på den polske angriber, men det har ikke været tilstrækkeligt for Bundesliga-klubben, hvorfor det er blevet afvist.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Koundé: Dette er de klar til at betale

På trods af, at han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og derfor kan forlade klubben gratis næste år, har Bayern München ikke virket specielt villige til at sælge ham.

Den tyske klub nærmer sig dog enighed med Liverpool om at købe Sadio Mané, hvorfor de også skulle være villige til at skille sig af med Lewandowski.

Hvis FC Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at hente Robert Lewandowski, skal de dog have en vis sum penge op af lommen.

Hvis den spanske storklub skal hente den polske angriber, skal de betale i omegnen 50 millioner euro. Det skriver SPORT, der også skriver, at de to klubber nærmer sig enighed.

Til trods for, at den tyske klub skulle have et ønske om at få omtrent 50 millioner euro for ham, skulle de være åbne for at lytte til Barcelonas kommer bud.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil prioritere salget af disse 3 spillere

Ifølge SPORT har de planer om at byde på omtrent 40 millioner euro plus yderligere i form af bonusser, men det vides dog ikke, om den tyske klub er klar til at tage imod dette.