Ronald Koeman er blevet tildelt en straf af det spanske fodboldforbunds konkurrencekomité (RFEF). Han er blevet idømt karantæne i to kampe, efter at han blev udvist i Barcelonas opgør mod Granada torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Tidl. PSG-spiller: “PSG har altid villet have Messi”

Af denne grund vil Ronald Koeman ikke have muligheden for at deltage ved Barcelonas to kommende La Liga-kampe. Han bliver derfor nødt til at sidde ude i kampene mod hhv. Valencia og Atletico Madrid.

“Koeman har fået en karantæne i to kampe, fordi han har vist foragt eller tilsidesættelse af dommerne, direktørerne eller sportsmyndighederne,” står der i rapporten fra det spanske fodboldforbund ifølge Marca.

Det var dommer Pablo Gonzalez Fuertes, der udviste Koeman i 66. minut i kampen mod Granada, som endte med at vinde opgøret.

“Efter at være blevet advaret om hans observationer, henvendte Koeman sig igen til den fjerdedommeren med følgende udtryk: ‘Hvilken karakter’, skriver dommeren i sin rapport.

Efter kampen udtalte Ronald Koeman, at det bestemt ikke var pointen, at hans udtalelser skulle være respektløse.

“Jeg forstår det ikke, for ifølge Carles Naval har de skrevet ned, at jeg har været respektløs overfor fjerdedommeren. Jeg har ikke sagt noget dårligt. Jeg har ikke fornærmet ham. Det er utroligt. Men hvis fjerdedommeren vil være aftenens hovedperson,” sagde Koeman.

“Jeg har kommenteret noget, men med al respekt har jeg ikke brugt et grimt ord. Han reagerede overfor mig på en måde, der ikke er god. Han har været respektløs overfor mig,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Jordi Alba: “Det var en unik mulighed”

“Hvis de har skrevet noget ind i rapporten, som jeg ikke sagde, er jeg nødt til at gøre noget. Det påvirker mig, at jeg ikke sidder på bænken, for jeg har ikke gjort noget forkert,” rundede han af.