FC Barcelona har for tiden udsigt til store ændringer op de indre linjer i klubben. En af de muligheder, der er for at finde en ny sportsdirektør, skulle efter sigende være Ajax’ Marc Overmars. Det vil sige, at der vil være tale om en retur for den tidligere Barca-spiller. Det skriver den hollandske avis De Telegraaf.

LÆS OGSÅ: Kommentator er ikke i tvivl: Denne spiller kostede Manchester United sejren

I avisen påpeges det, at der er tale om en offentlig hemmelighed, at den nuværende Ajax-boss ikke vil afvise et tilbud fra en klub af Barcelonas størrelse. Det nævnes dog også, at han kan ende i Arsenal, hvor han også selv har en fortid som aktiv spiller.

Uanset hvad han beslutter sig for, ser det dog ikke ud til, at det bliver lige foreløbig, da han vil vente til efter sæsonen med at rykke videre.

Der er dog meget, der kommer an på, hvem medlemmerne i FC Barcelona beslutter sig for at vælge som en ny præsident. En af kandidaterne, Victor Font, har allerede peget på, at han vil ansætte Johan Cruyffs søn, Jordi Cruyff, mens hverken Joan Laporta eller Toni Freixa har peget på nogen, hvorfor døren stadig står åben her.

Overmars har i sin tid som sportsdirektør i Ajax imponeret i forhold til både den sportslige og den økonomiske front for den hollandske storklub.

LÆS OGSÅ: Officielt: Lionel Messi vinder prestigefyldt pris

Marc Overmars spillede – som nævnt – selv for FC Barcelona, hvilket han gjorde i perioden fra 2000 til 2004. Her blev han kendt som en hurtig kantspiller. Desuden var han en del af en trup med flere andre hollændere på det tidspunkt.