Det er ikke just nogen hemmelighed, at Frank Lampard er en legende i og omkring Chelsea. Desværre har hans status som mangeårig legende ikke været nok til at sikre, at han kunne beholde trænerjobbet i London-klubben.

LÆS OGSÅ: Tysk træner kan blive Zinedine Zidanes afløser i Real Madrid

Tidligt mandag modtog Frank Lampard nemlig en fyreseddel, hvorfor han nu skal se sig om efter et nyt job.

Efterfølgende har Roman Abramovich udtalt sig til Chelseas officielle hjemmeside. Her gav han udtryk for, at det hverken var let for ham eller den øvrige ledelse i Chelsea at fyre den 42-årige engelske træner.

“Det har været en meget svær beslutning for klubben, ikke mindst fordi jeg har et fremragende personligt forhold til Frank og den ypperste respekt for ham,” lød det fra Abramovich til klubbens hjemmeside, hvilket han fulgte op med:

“Han er en mand med stor integritet og med den højeste arbejdsmoral, men under de givne omstændigheder mener vi, at det er bedst for os at skifte manager.”

LÆS OGSÅ: Romano: Det er muligt, at han forlænger

Frank Lampard nåede at være træner for Chelsea i halvandet år. Der er flere medier, der spår, at han vil blive erstattet af Thomas Tuchel, men der er dog endnu intet, der er blevet officielt meldt ud – i hvert fald ikke andet, end at The Blues har valgt at fyre Lampard.