Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er pres på, når man har ansvaret som træner i FC Barcelona. Det har klubbens nuværende cheftræner, hollandske Ronald Koeman, bestemt også fundet ud af.

LÆS OGSÅ: Storklubber kæmper om Barca-talent

Blandt andet er det noget, der kommer til udtryk ved, at han ofte bliver spurgt om, hvordan han selv ser sin fremtid i den spanske storklub. Ligeledes har der også været mange spørgsmål om, hvorvidt han føler sig fyringstruet, når der kommer en ny præsident i den catalanske klub.

Nu gør han det dog klart, at han har fået nok af denne type spørgsmål. Det har han gjort klart over for Goal.com.

“Folk og medier er interesserede i at skabe kontroverser om forskellige personer. Det vigtigste for mig er, at jeg ikke bliver irriterede over det, og at jeg fokuserer på at gøre holdet klar til de kommende kampe,” lyder det fra Koeman ifølge Goal, som fortsætter:

“Så det interesserer eller irriterer mig ikke, når jeg hører navne som Xavi og andre.”

“Der bliver også valgt en ny præsident i weekenden, og han kommer til at træffe beslutningerne. Vi kommer til at tale sammen. Men jeg er træt af denne type spørgsmål og har været det i et stykke tid.”

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Jeg er meget glad og stolt”

Den 57-årige Ronald Koeman har stået i spidsen for FC Barcelona i 39 kampe på tværs af alle turneringer. Ud af de 39 kampe, er 26 af dem blevet vundet, fem er endt uafgjort, mens otte er tabt.