Det har bestemt ikke været den bedste sæson for Liverpool i denne sæson. Faktisk står deres 2020/21-sæson i meget stærk kontrast til deres 2019/2020-sæson, da de nærmest er direkte modsætninger.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil kæmpe med Manchester United om Barcelona-wonderkid

Fra at være et hold, der var tæt på ustoppelige, er holdet nu inde i en klar krise, hvor det bestemt ikke går, som det skal for Sadio Mané og resten af Liverpool-mandskabet.

Nu har Sadio Mané sat ord på krisen, og i denne forbindelse har han fortalt, at det ikke har været nemt. Dog sagde den senegalesiske stjerne, også, at erfaringen begynder at hjælpe en smule på situationen.

“Som en professionel fodboldspiller er det ikke nemt, når man er vant til at vinde hver kamp, som vi gjorde sidste år,” lød det fra Sadio Mané ifølge Goal, hvilket blev fulgt op med:

“Til tider var det hårdt, men ikke som det er nu, hvilket er en meget kompliceret tid, men vi er mere erfarne nu og ved, hvordan vi skal håndtere tingene. Vi skal bare stå sammen og være så positive, som vi kan.”

“At komme i top-fire er vores primære mål, men at vinde Champions League er vores primære, primære mål. Det bliver ikke nemt, fordi vi skal møde de bedste hold i Europa, men vi er her for at slå de bedste i verden. Vi vil gøre alt, der er muligt, for at vinde Champions League,” rundede han af.

LÆS OGSÅ: Manchester United-legende kan blive cheftræner for traditionsklub

I skrivende stund er Liverpool at finde på en ottendeplads i Premier League, hvor de har fire point op til fjerdepladsen.