FC Barcelona lægger ikke fingre imellem, når de hævder, at de kræver præsidentens afgang.

Det sker i kølvandet på, at La Liga-præsidenten Javier Tebas anklages for at have forfalsket en række dokumenter for at tilsmudse FC Barcelona.

Sådan lyder meldingen fra den spanske avis La Vinguardia.

Og det har nu fået storklubben til at reagere.

Det lægger de ikke skjul på, for stod det til dem, så skulle Javier Tebas vinke farvel til præsident-rollen. Ifølge medie har Javier Tebas fremlangt falske beviser mod Barca i den korruptionssag som i skrivende stund er mod klubben.

Og det har altså fået storklubben helt op i det røde felt, hvor de i et officelt statement kræver præsidentens afgang.

“I betragtning af alvoren af de oplysninger, der er dukket op i dag, mandag, i La Vanguardia, hvor La Liga-præsident Javier Tebas er blevet knyttet til fremlæggelsen af falske beviser til den offentlige anklager for at inkriminere vores klub, ønsker FC Barcelona at udtrykke sin dybeste indignation, vrede og forfærdelse”, indleder klubben pressemeddelelsen.

De benytter samtidig lejligheden til og fortælle, at det ikke er første gang han bruger de medievåben til at skade FC Barcelona:

“Det er ikke første gang, at præsidenten for La Liga har brugt de medievåben, han råder over, til at skade FC Barcelona, men i modsætning til hans sædvanlige nonsens kunne vi aldrig have forestillet os, at han ville forsøge at inkriminere vores klub med falske beviser”, siger klubben inden de slår fast, at de ikke mener, at Javier Tebas bør blive ved med at varetage præsidenskabet i La Liga.

Og hvad der sker herefter er endnu uvist, men man kan på mange måder sige, at der løber meget vand i åen inden FC Barcelona i aften tager hul på anden del af semifinalen i Copa del Rey mod mægtige Real Madrid.