Messis chef tager skarpt afstand i kølvandet på anklagerne, der er haglet ned over ham.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før den franske storklub PSG satte Nice til vægs i en kamp, hvor Messi løb med alle overskrifter.

For udover han har bidt sig fast på alles læber med hans fortryllende teknik og overblik på fodboldbanen, så stod det lørdag aften sort på hvidt, at Messi overtager endnu en trone.

For efter lørdagens mål blev han nemlig den mest scorende spiller i Europa, da han scorede sit mål nummer 702 i europæisk fodbold, da PSG trak sig sejrsrigt ud af opgøret mod Kasper Schmeichels Nice.

Men sidenhen er det altså ikke kun den evigt populære Messi, som er stukket af med overskrifterne.

Christophe Galtier, nuværende træner for PSG, er nemlig blevet anklaet i en mail for at have ytret sig yderst uheldigt.

Han skulle tilsyneladende have udtalt sig racistisk om en del af Nice-truppen i sidste sæson, hvor han stod i spidsen for holdet.

Mailen skulle tilsyneladende være blevet sendt af den daværende sportsdirektør i Nice, Julien Fournier, der ikke længere er at finde som sportsdirektør i klubben.

Mailen skulle være havnet hos Ineos direktør, Dave Brailsford, der for uden at være chef for sporten i virksomheden også ejer fodboldklubben Nice.

Og historien er bestemt ikke gået ubemærket hen.

For selvom historien så dagens lys, så er validiteten endnu ikke bekræftet.

Men på trods af det har træneren for mægtige PSG følt sit behov for at tage skarpt afstand fra anklagerne, der i skrivende stund hagler ned over ham.

Nice har sidenhen løftet sløret for, at de ikke ønsker at gå yderligere ind i sagen.