Der gik ikke længe, før øjnene blev rettet mod netop ham.

Fodboldverdenen er blevet sendt i chok med nyheden om Karim Benzemas overraskende skifte til saudiarabisk fodbold. Den anerkendte franske angriber, der har haft en fremragende karriere hos Real Madrid, har besluttet at tage en drastisk beslutning og fortsætte sin fodboldrejse i Saudi-Arabien.

Benzema, der er kendt for sin tekniske kunnen og målscoringsevner, har været en nøglespiller for Real Madrid i en årrække. Fans og eksperter spekulerer nu i, hvad der har motiveret dette uventede skifte. Er det en økonomisk beslutning, et ønske om nye udfordringer eller noget helt andet?

Uanset årsagen vil Benzemas beslutning utvivlsomt sende rystelser gennem fodboldverdenen, og det vil være spændende at se, hvordan han klarer sig i det saudiarabiske fodboldlandskab.

Med sin imponerende erfaring og færdigheder er der ingen tvivl om, at han vil efterlade sit aftryk i denne nye liga og fortsætte med at overraske fans over hele kloden.

Det skriver det italienske medie sportscity.

Men det efterlader Real Madrid med noget af et hul der skal lukkes. Det lader dog eftersigende til, at øjnene er rettet mod Premier League – nærmere bestemt Chelsea – hvor der render en tysk herrer rundt.

Og ifølge ‘Bild’ er det nu rygtet, at Kai Havertz vil skrive under med Real Madrid i den kommende sæson.

Med Chelseas behov for at reducere deres trup, ser det ud til, at Florentino Pérez’ klub er villig til at betale de 60 millioner euro, som de blå har bedt om for Havertz.