Ikke meget tyder på, at Ronald Koeman fortsætter som Barcelona-træner. Nu er en ny kandidat dukket op som favorit

Der er ikke meget, der tyder på, at Ronald Koeman fortsat er Barcelona-træner, når spillerne vender tilbage efter landsholdspausen. For få dage siden bekræftede troværdige Fabrizio Romano nemlig, at arbejdet med at finde en afløser er igangsat.

LÆS OGSÅ: Barcelona viser fornyet interesse i Manchester City-spiller

I løbet af de seneste uger er flere potentielle kandidater blevet nævnt i medierne, men endnu intet er bekræftet. Nu peger spanske TV3 på, at en ny kandidat er dukket op, som angiveligt skulle være det foretrukne valg i den catalanske klub.

Joan Laporta og co. skulle nemlig være stor tilhænger af Erik ten Hag. Han er i øjeblikket cheftræner i Ajax, hvor han har kontrakt frem til 2023. Derfor vil Barcelona være nødt til at købe ham fri, hvis de vil bringe ham til Camp Nou.

Ten Hag er dog langt fra den eneste kandidat, der er blevet nævnt. Blandt de øvrige kandidater, finder man Roberto Martinez, Xavi, Andrea Pirlo og flere andre.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tilbyder Dembélé forskellige kontraktmuligheder

Ifølge TV3 er det dog Erik ten Hag, der er den foretrukne kandidat, da han har en forkærlighed for 4-3-3 og har arbejdet sammen med Pep Guardiola i Bayern München.