Harry Maguire er blevet tilbudt en overraskende flugtrute fra Manchester United ifølge rygter fra flere kilder.

Den engelske landsholdsspiller har været i ude i kulden hos De Røde Djævle siden Erik ten Hags ankomst og fik kun sin første start på Premier League-sæsonen i 2-1-sejren over Brentford

Maguire kan dog snart følge den tidligere United-spiller Chris Smalling på vej til Italien.

Maguire skulle slutte sig til West Ham i en £30 millioner-handel (257 mio. danske kroner), før aftalen kollapsede på grund af en uenighed om fratrædelsesgodtgørelse med Man Utd.

Nu siges Simon Kjærs klub AC Milan at have meldt sig som en mulig destination for Maguire.

Overvåger situationen

Ifølge talkSPORT har kilder i Italien antydet, at Milan er en af ​​en række klubber, der overvåger Maguires situation.

Maguire har tidligere sagt, at han ville overveje sin stilling på Old Trafford, hvis han blev ved med at sidde på bænken.

Han sagde: “Jeg kommer ikke til at sidde her hele mit liv og spille en gang om måneden. Hvis det fortsætter, er jeg sikker på, at jeg og klubben vil sætte sig ned og få en snak om tingene. Men i øjeblikket er jeg fokuseret på to store kampe for England (den netop overståede landsholdspause, red.). Og så er jeg fuldt fokuseret på at kæmpe for at prøve at vinde min plads tilbage i Manchester United og forsøge at hjælpe holdet med at klatre op i ligaen, hvor vi burde være.

Chris Smalling pustede nyt liv i sin karriere efter at have forladt Man Utd til fordel for Serie A, hvor han spiller under træner Jose Mourinho.

England.holdkammerat Fikayo Tomori spiller i øjeblikket for Rossoneri, mens landsmanden Ruben Loftus-Cheek kom til AC Milan i sommers.

Christian Pulisic er en anden engelsktalende stjerne i klubben, mens Olivier Giroud også vil være et kendt ansigt, hvis et skifte bliver til noget.