I lang tid har der været spekulation om, hvad fremtiden ville byde på for Barcelona-talentet Gavi. Nu tyder det på, at han snart forlænger med catalanerne.

Barcelona er meget ivrige efter at beholde den blot 17-årige Gavi i klubben. Han har vist sig som et af de mest lovende talenter i spansk fodbold, og derfor ønsker de naturligvis ikke at slippe ham.

LÆS OGSÅ: Barca-boss bekræfter: Dembélé skal væk

Heldigvis for de catalanske giganter, ser det ud til, at han ikke har planer om at søge nye græsgange. Derimod ønsker han udelukkende at blive i Barcelona. Det melder den anerkendte journalist Fabrizio Romano.

Romano skriver også, at det kun er et spørgsmål om tid, inden der sættes en underskrift på en ny kontrakt. Tilsyneladende har kontrakten været klar i lang tid. Der mangler blot at blive sat en endelig underskrift på den.

Derfor er det også blot et spørgsmål om tid, inden han skriver under på en ny kontrakt med den catalanske klub. Ifølge Fabrizio Romano er parterne blevet enige om en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

Som en del af den nye kontrakt, vil der også blive indskrevet en stor frikøbsklausul. Det formodes, at den bliver i samme størrelsesorden som Pedri og Ansu Fatis. Begge spillere har fået en frikøbsklausul, der lyder på en milliard euro.

Såfremt Gavi ønskede at forlade Barcelona, ville han have haft rig mulighed for dette. Flere europæiske klubber stod nærmest i kø for at købe ham. Han har været på radaren i både Chelsea, Liverpool og Paris Saint-Germain.

Alt tyder dog på, at han ingen planer har om at forlade Barcelona. Når hans underskrift er sat på papiret, kan den catalanske klub have glæde af ham frem til sommeren 2026.

LÆS OGSÅ: Medie: Klub dropper interessen i Andreas Christensen

Når der er kommet styr på Gavis kontraktsituation, forventes det, at næste prioritet bliver at forlænge med enten Ronald Araujo eller Nico Gonzalez. Begge spillere har været meget betydningsfulde for Barcelona i denne sæson.