Manchester United har flere forskellige Borussia Dortmund-spillere på radaren, hvilket omfatter både Jadon Sancho og Erling Haaland. Forud for sommerens transfervindue er det dog ikke de eneste spillere, de holder øje med.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 150 mio. kr.: Flere Premier League-klubber har 22-årige angriber på radaren

Det er ikke just nogen hemmelighed, at Erling Haaland er et af Ole Gunnar Solskjærs store transfermål. En række kilder har endda natydet, at den norske målbomber skulle være Manchester Uniteds øverste transfermål.

Solskjær indrømmede i sidste måned, at han “følger” sin landsmand og sagde efterfølgende: “Lad os se, hvad livet bringer senere”, da han blev spurgt indtil, hvorvidt Haaland kan være på vej til Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær har dog også vist interesse for kantspiller Jadon Sancho. Manchester United forsøgte sidste sommer at skrive kontrakt med den engelske kantspiller. De kunne dog ikke blive enige med Dortmund om den finansielle del af handlen.

Det vides dog ikke, om den norske United-træner har intentioner om at forsøge at skrive kontrakt med Jadon Sancho til sommer. Men United har dog også en helt tredje Dortmund-spiller på radaren, da de holder øje med Manuel Akanji.

Det er mediet 90min, der skriver, at Akanji er et ‘muligt mål i deres søgen efter en langsigtet partner til Harry Maguire’.

Den 25-årige schweiziske forsvarer arbejder i øjeblikket på at komme tilbage i form efter en skade i låret. Han spillede to minutter som en sen indskifter i weekendens uafgjorte opgør mod Cologne, efter at have sidde på sidelinjen i fem uger.

LÆS OGSÅ: “Han fortjener sin plads”: Alan Shearer giver sin mening om De Gea vs Henderson

Han har haft 18 starter i den tyske Bundesliga i denne sæson, og i juni vil han træde ind i det sidste år af sin kontrakt.