Der har i lang tid været rygter om, at Christian Eriksen er på vej væk fra Inter, hvor han har tilbragt det meste af sin tid på bænken. Han passer tilsyneladende ikke ind i Antonio Contes planer, hvorfor det er blevet besluttet, at han skal videre.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen med ros til landsholdsdebutanter

I den forbindelse er der allerede flere klubber, der har vist interesse for danskeren. Der er dog endnu ingen officiel aftale på bordet, hvorfor rygterne bliver ved med at svirre.

Ifølge italienske Calciomercato skulle AC Milan nu også have meldt sig ind i jagten på Christian Eriksen. Her bliver han nemlig betragtet som en oplagt kandidat til at erstatte Hakan Calhanoglu.

Det er dog slet ikke kun AC Milan, der har udvist en interesse for danske Christian Eriksen. Det er der op til flere andre klubber, der også har gjort. Blandt disse klubber kan blandt andet nævnes Roma, Bayern München, Dortmund og PSG.

LÆS OGSÅ: Manchester United har fået nok: Nu skal han sælges

Ovenstående klubber har flere gange været nævnt som bejlere, men også en retur til Tottenham til januar har været på bordet. Ifølge Calciomercato virker dette heller ikke som en usandsynlig løsning.