Der skal ikke lægges skjul på, at der umiddelbart var mange, der løftede på øjenbrynene, da det blev bekræftet, at FC Barcelona hentede Martin Braithwaite for mere end et år siden. Danskere har såmænd leveret nogle fine præstationer, men der spekuleres ofte i et skifte.

LÆS OGSÅ: Fortsætter stimen: Messi kan vinde La Liga-pris

Hvis man skruer tiden tilbage til sommer, så blev Martin Braithwaite kædet sammen med flere klubber i Premier League, herunder West Ham, der skulle have været meget interesseret.

Hovedpersonen har dog selv været meget god til at nedtone rygterne, der lyder på, at han skal forlade Barcelona, men det ser ud til, at der kommer en udvikling i sagen, når denne sæson er forbi. Ifølge Gol Digital, så er Barcelona nemlig klar til at sende Martin Braithwaite.

Han kommer dog stadig til at spille i La Liga, da planen skulle være, at man sælger ham til Valencia.

Det er ikke overraskende, at det er Valencia, der er tale om, da Joan Laporta, Barcelonas nye præsident, umiddelbart kommer til at ansætte Mateu Alemany som sportsdirektør, og han har tidligere været i Valencia, hvor han også var sportsdirektør.

LÆS OGSÅ: Barca-stjernes statistik: Fortjener han mere respekt?

Det vil derfor være muligt at trække på hans kontakter, så man kan sende Braithwaite videre, da man ønsker at skaber plads til Memphis Depay fra Lyon. Han har nemlig kontraktudløb til sommer, hvorfor man vil kunne hente ham kvit og frit.