Det er ingen hemmelighed, at Mikkel Damsgaard fik sit helt store gennembrud under dette års EM. Efter hans imponerende niveau ved EM, er han blevet kædet sammen med en lang række klubber.

LÆS OGSÅ: Avis: Cristiano Ronaldo har besluttet sig

I løbet af de seneste uger er han blevet rygtet til alt fra Barcelona til Tottenham. Derfor tyder det ikke på, at han kommer til at mangle bejlere, hvis han ønsker at søge nye græsgange. Og nu er der forlydender om, at han kan ende med at blive holdkammerater med Cristiano Ronaldo. Juventus viser nemlig også interesse.

Ifølge Tuttomercatoweb, der citerer den statsejede italienske tv-station RAI Sport, udviser den italienske storklub nu interesse for det danske talent.

“Nyt transfermål for Juventus. Ifølge vores kollegaer på RAI Sport har ‘Bianconeri’ nu udset sig Mikkel Damsgaard, Sampdorias danske juvel, i kølvandet på den nu afsluttede EM-slutrunde. Ifølge den statsejede TV-station har Juventus-ledelsen holdt et møde om spilleren, der er født i år 2000, og som Sampdoria-præsident Ferrero har prissat til mellem 30 og 50 millioner euro,” skriver Tuttomercatoweb ifølge CLBold.

Det er dog ikke mere end et par uger siden, at Sampdoria-præsidenten sagde, at Mikkel Damsgaard ‘ikke er til salg’. Flere medier har bragt denne historie, hvilket blandt andet omfatter Football Italia.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann og Bayern München vil hente Barca-veteran

Efterfølgende er det dog kommet frem, at den italienske klub kan være tilbøjelig til at sælge, såfremt de modtager ‘et spændende tilbud’. Foruden de førnævnte klubber har Mikkel Damsgaard også været rygtet til klubber som Real Madrid og Milan.