I Tottenham valgte man som bekendt at skille sig af med José Mourinho, hvorefter Spurs naturligvis var på udkig efter en ny manager, hvilket dog skulle vise sig at blive sværere end som så, selvom man til sidst formåede at skrive under med Nuno Espirito Santo.

LÆS OGSÅ: Liverpool og United kæmper om Inter-stjerne

Men man skal ikke langt tilbage i tiden for at finde dagen, hvor han blev præsenteret som den nye manager i London-klubben, men han har tilsyneladende haft nok tid til at vurdere, hvilke spillere, han har tænkt sig at gøre brug af, og hvilke spillere, han ikke spår en fremtid i klubben.

Nuno har således sat seks spillere til salg og som dermed endnu har fremtid uvis. Her mener The Mirror at vide, at Tottenham endvidere skulle være åbne over for at sælge spillere som Erik Lamela, Lucas Moura, Serge Aurier, Davinson Sanchez og Moussa Sissoko, skulle det rette bud komme.

Slutteligt melder avisen, at man heller ikke har tænkt sig at afvise bud på forsvarsspilleren Toby Alderweireld, hvis man finder beløbet tilstrækkeligt, eftersom han selv ønsker at forlade klubben og prøve sig af i en ny liga.

Dette har Spurs accepteret.

LÆS OGSÅ: Barca og Messi enige om forlængelse

Man mangler derfor blot at finde ud af, hvad man skal gøre med holdets kaptajn, Hugo Lloris, hvilket man dog først finder ud af, når målmanden vender tilbage fra ferie.