FC Barcelona er blevet præsenteret for nye muligheder, der kan muliggøre et køb af norske Erling Haaland

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona-præsident Joan Laporta er stor fan af Erling Haaland. I lang tid har det dog set ud til, at Barcelona ikke kunne være med i kampen om nordmanden. Men nu er der måske godt nyt på denne front.

LÆS OGSÅ: Førende kandidat: Lampard kan blive ny Newcastle-træner

Ifølge spanske SPORT er der nemlig flere investeringsgrupper, der er villige til at stille med midlerne til købet af den 21-årige nordmand.

Angiveligt har SPORT talt med kilder i klubben, der har en dybdegående forståelse for, hvad denne proces vil indebære, og er af den opfattelse, at det vil være en god løsning for den catalanske klub.

Næste år kan Erling Haaland nemlig købes for 75 millioner euro, hvilket er svarende til 558 millioner kroner. Det er dog ikke nok at stille med 558 millioner kroner. Den norske stjerne stiller nemlig, via sin agent Mino Raiola, høje krav til sin løn.

Tidligere har Barcelonas vicepræsident, Rafa Yuste, indrømmet, at det ikke vil være muligt at hente Dortmund-angriberen. Får Barcelona tilført mere kapital fra en eller flere investeringsgrupper, ser situationen dog helt anderledes ud.

Af denne grund kan man endnu ikke udelukke, at Barcelona vil være en del af kampen om at hente den norske angriber, når denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel: Han fortjener at vinde Ballon d’Or

I denne sæson er det blevet til i alt 11 mål i otte kampe for Dortmund for Haaland. Det vidner om, at han fortsætter med at score mål på samlebånd, hvilket er dét, der har medført, at han har etableret sig som en af de mest lovende angribere i verden.