Det er ikke lang tid siden, at det blev officielt bekræftet af Manchester United, at de havde indgået et nyt samarbejde med TeamViewer.

LÆS OGSÅ: Bailly kræver svar fra Solskjær, før han underskriver kontraktforlængelse

Den verdensomspændende softwarevirksomhed kommer til at være deres primære trøjesponsor. Om end at det ikke helt kan konkurrere med det beløb, som de fik af Chevrolet, kommer TeamViewer dog alligevel til at punge ud for det. Det kommer nemlig til at koste dem intet mindre end 408 millioner kroner om året at få den mest prominente plads på Manchester Uniteds kamptrøjer.

Der er endnu ikke blevet udsendt et officielt billede af, hvordan Manchester Uniteds nye trøjer kommer til at se ud. Hvis det er noget, som man er meget nysgerrig efter, kan man dog glæde sig over, at der er blevet lækket et billede af deres udebanetrøje, som de skal spille i, i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Tidl. AC Milan-keeper: United-talent kan vinde Ballon d’Or indenfor fem år

Den nye udebanetrøje, der – som sagt – skal bruges i 2021/22-sæsonen er inspireret af den trøje, som Manchester United spillede i fra 1991 til 1993. Derfor kommer den også til at byde på et mønster på hele trøjen, som er inspireret af det, der var på den tidligere trøje. Du kan se et billede af trøjen herunder: