OB’s stjerneskud deler nu hudløst ærlige ord efter han blev flået ud efter godt 30 minutters spil.

Fredag aften tog OB og Horsens hul på hvad der hurtigt skulle vise sig, at blive en intens affære.

Men det var ikke kun spillet på banen, der løb med overskrifterne.

Efter blot 30 minutter af kampen blev OB’s stjerneskud Yankuba Minteh flået ud.

Det skete i kølvandet på, at Minteh kort inden kampen havde løftet sløret for, at han havde døjet med en mindre skade.

Og det var eftersigende den skade, som Andreas Alm mente var for alvorlig, hvorfor Minteh måtte sande at forlade banen efter godt 30 minutters spil.

Minteh lægger dog ikke skjul på, at han godt kunne spille videre. Det forklarer han til Viaplay efter kampen:

“Jeg følte sagtens, at jeg kunne spille videre. Det var intet seriøst. Men det er trænerens beslutning, og det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg var lidt frustreret, for jeg ville gerne være med i kampen, som er vigtig for klubben”, lyder det fra Yankuba Minteh.

Men det stopper ikke her.

I løbet af anden halvleg kunne et hav af fans lade øjnene hvile ned over Minteh, der pludselig sad og snakkede i telefon på tribunen for alle de skadede OB-spillere.

Og det blev han forholdt efter kampen, hvor han hudløst ærligt afslører, at det var hans agent der ringede:

“Det var bare min agent, der ringede. Han ringede for lige at bekræfte, hvad der var sket. Han vidste, at jeg var småskadet før kampen, så han ville bare lige høre, om jeg var okay. Der var intet andet i det”, fortæller Minteh, før han bliver spurgt ind til, om den tidlige udskiftning i dagens kamp gør, at han hurtigere ønsker at se sit OB-eventyr lakke mod enden:

“Det er 100 procent i klubbens hænder. De bestemmer. Hvis de vil beholde mig, så har jeg jo en kontrakt her. Hvis de vil sælge mig, så skal jeg jo afsted. Hvis jeg får chancen for et skifte, så vil jeg da være glad for det. Jeg taler ikke med nogen. Lige nu fokuserer jeg på OB. Det er her, at jeg er lige nu. Så al mit fokus er på OB”.

Den 18-årige gambianer står i skrivende stund noteret for 16 førsteholdskampe i OB med fire mål og seks assists til følge.