Barack Obama har haft stor indflydelse, og det er derfor ikke noget, man tager let på, og nok også noget, man sent vil glemme, når man modtager så rosende ord, som Marcus Rashford gjorde.

LÆS OGSÅ: Laporta er ‘moderat optimistisk’ omkring Messi-forlængelse

Han deltog nemlig i et Zoom-møde med Barack Obama, tidligere præsident i USA, hvor der blev snakket om, hvor stor en forskel, man som et ung menneske kan gøre, hvis man blot sætter sig for det, ligesom man også har de vigtige ting stående på agendaen – hvilket Rashford uden tvivl har haft.

Han har været med til at sørge for, at millioner af børn har fået mad at spise under corona-pandemien, som har været særdeles hård for dem, der i forvejen ikke havde meget.

“Mange af de unge mennesker, jeg møder – heriblandt Marcus – er langt foran mig, end da jeg var 23 år. De skaber allerede positive ændringer i deres samfund,” siger Barack Obama ifølge The Guardian.

Snakken, som var meget mindeværdig for særligt Rashford, var meget glad for de rosende vendinger, Barack Obama tog i brug om ham og hans hårde arbejde.

“Det var lidt surrealistisk. Jeg sidder i mit køkken i Manchester og snakker med Obama, men han fik mig hurtigt til at være afslappet. Jeg nød hvert et minut af det, og når Obama snakker, så vil man gerne lytte,” siger Marcus Rashford.

LÆS OGSÅ: United-stjerne udsat for racisme: Modtog mindst 70 racistiske ytringer efter finale

The Guardian skriver, at det fude interview mellem Marcus Rashford og Barack Obama kommer på Youtube senere i dag.